Onze Hond

 

Barones Beatrijs van de Rozeborgh. Roepnaam: Brecht

 

Brecht is een bijlage hond N.H.S.B. BIJL. G-2-2937322  . Dat wil zeggen dat de opa van Brecht een korthaar was. Vader is Bram van de Tiendschuur en Moeder is Nichtje Nadjenna van de Rozenborgh (zus van Kaya)

Toen onze Kaya was verongelukt waren we flink van slag. Het heeft een jaar geduurd, eer we zover waren dat we toe waren aan een andere hond. Toen kreeg de zus van Kaya, Djenna een nestje en besloten we hiervoor te gaan. We wisten wat we konden verwachten qua temperament en karakter. Met Brecht was het liefde op het eerste gezicht. Ze heeft zich perfect aangepast aan ons gezin. Brecht is een temperamentvolle hond die af en toe geweldig hard moet rennen.

 

Ze heeft uitdaging nodig en afwisseling. Ze houdt van lange wandelingen, maar zeker ook van nieuwe spelletjes, liefst niet te vaak hetzelfde. Ze zit nog steeds op cursus met een groepje hondenliefhebbers die zijn overgebleven uit de training.

 

Brecht is zeer aanhankelijk en een knuffelkont. Met andere honden kan ze prima opschieten, ze staat haar mannetje bij dominante honden en roept ze tot de orde of drijft ze naar de baas als ze niet naar de baas luisteren. Ze heeft natuurlijk ook haar streken en haar gekkigheid, zoals even de kraaien opjagen. Ze gaat altijd mee op vakantie en geniet er vooral van als beide bazen erbij zijn, want het liefst heeft ze iedereen bij elkaar. Voor ons is het belangrijk dat Brecht haar baasje helpt.

 

Chris maakt gebruik van een rolstoel of scootmobiel en Brecht heeft geleerd om dingen op te rapen of te brengen zie hulphond functies. Ook gaat ze mee naar de winkelen raapt bijvoorbeeld het betaalpasje op ziein het menu bij hulphondfuncties.

Brecht is Nederlands Jeugd kampioen en Nederlands Kampioen.

xe

hier houd brecht van .....

 

Training met onze groep van de hondenschool De Breborgh

Bentelo aan de Berkel.  • Brecht Jeugd Kampioen Winner Amsterdam
  • en won ook de kerstshow in Wijchen.
  • En is Nederlands Kampioen geworden